Jandarmii tulceni, la datorie în perioada minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Andrei și de Ziua Națională a României

0
54
Jandarmii tulceni. FOTO IJJ Tulcea

În perioada minivacanței prilejuite de Sărbătoarea Sfântului Andrei și de Ziua Națională a României jandarmii vor fi la datorie. Aceștia vor intensifica misiunile de patrulare pe raza municipiului și județului Tulcea, independent și în cooperare cu Poliția, pentru a menține ordinea și liniștea publică.

Jandarmii tulceni vor participa la manifestările dedicate Zilei Naționale a României în ziua de 1 Decembrie, în municipiul Tulcea, asigurând totodată și măsurile de ordine publică atât pe timpul ceremonialului religios și militar, cât și pe timpul desfășurării evenimentelor cultural-artistice.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Tulcea va participa cu Drapelul de Luptă la ceremonialul religios și militar organizat cu prilejul Zilei Naționale a României – 1 Decembrie, în Piața Tricolorului din municipiu, începând cu ora 10:00.

Jandarmeria Tulcea recomandă cetățenilor să adopte un comportament civilizat, să respecte normele de conviețuire socială, iar dacă situația o impune, să solicite sprijinul forțelor de ordine prin intermediul numărului unic 112 sau să sesizeze jandarmii din cadrul dispozitivelor de ordine publică.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.