Județul Constanța: Câte persoane se află în carantină și câte în izolare

0
326
Sursa foto: turism365

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul județului Constanța au fost confirmate 297 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 17 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 294 de pacienți au fost declarați vindecați (din județele Constanța, Tulcea și Ialomița). În acest moment, mai sunt 39 de persoane internate, dintre care 24 din județul Constanța și 15 din județele Tulcea și Ialomița. Facem mențiunea că persoanele din alte județe, dar internate în Constanța, sunt raportate în situațiile din județele de proveniență.

În centrele de carantinare din județul Constanța se află, în acest moment, 51 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul județului sunt 2.879 de persoane în izolare la domiciliu.

Forțele cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice continuă să acționeze, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19 pe teritoriul României.

În ultimele 24 de ore, au fost aplicate, de către polițiștii din cadrul IPJ Constanța, jandarmii din cadrul I.J.J. Constanța, respectiv G.M.J. „Tomis” Constanța și polițiștii locali, un număr total de 46 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 9.200 de lei.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, forțele abilitate de control au verificat 9 societăți comerciale și PFA.

În cursul zilei de ieri, 06 iunie a.c., peste 750 de forțe de ordine (I.P.J. Constanța, I.J.J. Constanța, G.J.M. „Tomis” Constanța, Poliția Locală Constanța și Garda de Coastă) au desfășurat misiuni specifice în județul Constanța. În cadrul acestora, au fost verificate 2.157 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.