Județul Tulcea a trecut de 1.400 de cazuri de COVID-19 confirmate

0
1305
Municipiul Tulcea, vedere de la Monument. FOTO Cătălin SCHIPOR

Echipele mixte de control ale autorităților tulcene au efectuat controale în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase ale unităților de alimentație publică. Au fost efectuate un număr de 67 de controale în cursul zilei de 27 octombrie, ocazie cu care au fost aplicate 58 sancțiuni contravenţionale cu o valoare cumulată de 20.250 lei, în ceea ce priveşte respectarea legislaţiei pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor Covid-19.


În data de 28 octombrie, 632 persoane din județul Tulcea se află în carantină la domiciliu. Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Județeană Tulcea, 194 teste au fost efectuate în cursul zilei de 27 octombrie. Dintre persoanele testate până în prezent au fost confirmate 1.409 de persoane, care au fost internate pentru a primi tratament. Au fost înregistrate 63 de decese.

La această dată, 252 de persoane sunt încă internate sau izolate la domiciliu, din care 54 internate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea, Secția de Boli Infecțioase, 158 izolate la domiciliu, iar 1094 persoane au fost declarate vindecate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.