Kerosen găsit în urma unor percheziții într-un dosar de furt

0
186
Kerosen găsit în urma perchezițiilor. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat 7 percheziții domiciliare, într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat. Trei bărbați sunt cercetați.

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, în cursul zilei de ieri, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au depistat în flagrant delict un bărbat, în zona unui han de pe DJ 228, în apropierea localității Ovidiu, în timp ce sustrăgea din cisterna unui autocamion aproximativ 300 de litri de combustibil petrolier (kerosen), pe care i-a vândut altor două persoane contra sumei de 700 de lei.

În aceeași zi, la data de 19 aprilie a.c., polițiștii au pus în executare 7 mandate de percheziție domiciliară pe raza localităților Mihail Kogălniceanu și Nicolae Bălcescu din județul Constanța. În urma descinderilor, au fost ridicate, în vederea indisponibilizării, 170 de litri de kerosen, 23 de țevi din aluminiu și 40 de panouri pentru construcții, valoarea totală a bunurilor fiind de 4.600 de lei.

Persoana în cauză este cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, în timp ce ceilalți doi bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Acțiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.