Klaus Iohannis, o nouă reacție după incendiul din Neamț: Trebuie să se afle rapid cauzele

0
344
Klaus Iohannis a mers la biserică, unde s-a rugat pentru victimele incendiului din Neamț Foto: Inquam Photos / George Călin

Klaus Iohannis a avut o nouă reacție după incendiul petrecut la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ. Președintele a făcut declarații la ieșirea din biserică, unde s-a rugat pentru victime.

Întrebat dacă s-ar putea repeta o astfel de tragedie și în alte părți din țară, Ioahannis a afirmat că e important ca specialiștii să afle rapid care au fost cauzele izbucnirii focului în secțiile ATI. 

“Este o imensă tragedie ce s-a întâmplat la Spitalul din Neamț. Tocmai vin din biserică, unde cu toții ne-am rugat pentru victimele incendiului. Ce pot să spun? Condoleanțe familiilor îndurerate, iar celor care au supraviețuit însănătoșire grabnică! Este foarte important acum să se afle foarte rapid cum a fost posibil un astfel de incendiu, pentru a evita în viitor situații similare și, evident, acest accident groaznic ne arată încă o dată, dacă a fost nevoie, de ce este absolut necesară o reformă profundă a sistemului de sănătate publică din România”, a spus șeful statului. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.