La Consiliul Național la PNL se modifică statutul

0
147

Sâmbătă, 18 septembrie a.c., are loc Consiliul Național al Partidul Naţional Liberal, la care participă și peneliștii din Constanța.

Pe ordinea de zi a Consiliului Național este înscrisă modificarea Statutului PNL. Dacă aceasta va fi aprobată, şedinţele forurilor de conducere statutare ale PNL se vor putea organiza, în situaţii excepţionale, în sistem online, cu o singură excepţie: acele foruri statutare în care, în conformitate cu prevederile statutului, se iau decizii prin vot secret.

În plus, se va mări numărul de vicepreşedinţi pe domenii, fiecare coordonând activitatea unei comisii de specialitate.

„Practic, s-au hotărât 17 vicepreşedinţi pe domenii, oarecum structura similară în mare măsură structurii guvernamentale, plus câteva funcţii de vicepreşedinte, cum este funcţia de vicepreşedinte pentru românii din diaspora, care nu au corespondent într-o funcţie de ministru.

Am încredere că după Congresul din 25 septembrie Partidul Naţional Liberal va fi mai puternic, mai unit și că dezvoltarea Constanței va fi unicul scop și unica preocupare a noastră“, a declarat consilierul local PNL Constanța, Mihaela Andrei.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.