La Constanța, prețul gigacaloriei pentru populație rămâne de 250 de lei

1
1881
Căldură în calorifere. FOTO Cătălin SCHIPOR

Consilierii locali constănțeni se întâlnesc, miercuri, 13 octombrie a.c., în ședință extraordinară, ocazie cu care vor vota și proiectele de hotărâri privind prețul local al gigacaloriei și prețul pentru populație.

După ce a încercat, de două ori în luna septembrie a.c., să mărească prețul pentru populație la gigacalorie, o dată la 325 de lei și a doua oară la 300 de lei, și prețul local al gigacaloriei la 1.034,78 lei, dar majoritatea consilierilor locali nu au fost de acord, iată că primarul Vergil Chițac a acceptat să inițieze un proiect de hotărâre pentru ca prețul pentru populație să rămână neschimbat: 250 de lei.

Miercuri, 13 octombrie a.c., consilierii locali constănțeni sunt convocați în ședință extraordinară, începând cu ora 12.00, pentru a vota și aceste două proiecte.

Reamintim că aleșii locali PSD nu au fost de acord cu modificarea prețurilor, iar cei ai USR au acceptat majorarea prețului local al gigacaloriei, pentru a include pierderile de pe rețea, dar nu și creșterea prețului pentru populație, deoarece constănțenii nu trebuie să suporte pierderile unei rețele pe care, până acum, administrațiile locale nu au modernizat-o.

V.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.