La Cumpăna se vor construi stații PECO și GPL, dar și punct de alimentare pentru mașinile electrice

0
794

Vești pentru locuitorii din localitatea Cumpăna: în cursul zilei de vineri, 10 iulie a.c., reprezentanți ai societății Socar Petroleum S.A. s-au prezentat la Cumpăna pentru a studia amplasamentul pe care se va realiza obiectivul investiției, realizarea de stații PECO și GPL, dar și punct de alimentare pentru mașinile electrice.

În acest sens, edilul localității Cumpăna, Mariana Gâju a făcut o postare în mediul online.

”Cumpăna va avea, în curând, stație PECO și GPL, dar și punct de alimentare pentru mașinile electrice. Investiția extrem de necesară, vine în contextul în care localitatea noastră are peste 18.000 de locuitori, iar numărul mașinilor este în creștere de la an la an. Încă din anul 2017, am trimis numeroase adrese către diferite societăți de profil și am demarat discuții, iar astăzi, managerul general al societății SOCAR Petroleum S.A., cei care vor construi obiectivul, ne-a însoțit pe terenul de la intrarea în localitate, pentru a vedea amplasamentul”, se arată în postare.

Contactată de Focus Press, Mariana Gâju, edilul localității Cumpăna a declarat: ”Încă din 2014 sunt discuții pentru această investiție, proiectul de hotărâre a fost votat în Consiliul Local Cumpăna la acea vreme. Am înaintat acte, documente către OMV, Petrom și Rompetrol, însă fără rezultat. În 2017 am luat contat cu această societate importantă din România, care are stații PECO și GPL în Bucovina. Iată că astăzi, investitorii au venit să vadă amplasamentul, ne-au pus o groază de întrebări despre comună, cât se va mai construi aici, ce proiecte avem, câți locuitori. Sunt foarte fericită că acest proiect va lua naștere, urmează, bineînțeles dezbaterea publică, să vedem dacă cetățenii consideră necesară această investiție.”

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.