La Mangalia vor fi două centre de vaccinare pentru populația generală. Iată unde

0
984
Centru de vaccinare anti-COVID-19. FOTO MAPN

Campania de vaccinare a început, luni, 4 ianuarie, în centrele special amenajate la Spitalul Municipal și la Sanatoriul Balnear și de Recuperare, din Mangalia. Astfel, în perioada 04-07 ianuarie, vor fi vaccinate 205 cadre medicale din spital, în baza înscrierilor prealabile.

Prima etapă din faza I de vaccinare împotriva SARS-CoV-2 se poate prelungi, la Mangalia, în funcție de numărul de solicitări care se vor înregistra, pe parcurs. În ceea ce privește organizarea centrelor de vaccinare pentru restul populației orașului, care urmează să primească vaccinul, în faza a II-a și a III-a a campaniei de vaccinare, autoritățile locale au demarat procedura înființării acestor locații.

”La nivelul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, s-a hotărât ca cele două centre să funcționeze la sălile de sport de la Liceul Teoretic Callatis și Școala Gimnazială Nr.1. În aceste locații, spațiul este destul de generos, unde se pot vaccina câteva sute de persoane, într-o zi. În Centrul de la Liceul Callatis va fi vaccinată și populația din Limanu, 23 August și Pecineaga. Momentan, suntem în faza de pregătire și dotare cu tot ce este necesar pentru activitatea de vaccinare. Pe această cale, rog locuitorii Mangaliei să aibă încredere și să se vaccineze. Numai printr-o imunizare în masă, putem scăpa de acest virus devastator”, a declarat viceprimarul Mangaliei, Dragoș Angelescu, responsabil în această privință.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.