La patru zile de la incendiul care a ars Secţia ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, rudele celor decedaţi cer să se facă dreptate

0
191

La patru zile de la incendiul care a ars secţia ATI de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, rudele celor decedaţi cer să se facă dreptate. Între timp, doi dintre pacienţii transferaţi au murit. Când au fost transferaţi, erau în stare stabilă. Dar în ultimele zile, starea lor s-a agravat. Astăzii unele dintre victime au fost înmormântate.

Acum, anchetatorii vor să stabilească de la ce a pornit focul şi cine e vinovat. Medicii de la spitalul afectat de incendiu susţin că ar fi vorba despre o suprasolicitare a reţelei electrice. Între timp se caută soluții pentru ca în plină pandemie unitatea medicală afectată de incendiu să nu rămână complet închisă.

Indiferent de soluţiile pe care le vot găsi autorităţile, reorganizarea spitaluliu va dura mult timp. Pentru că este vorba de un spital mai vechi de 80 de ani, iar multe dintre instalaţii sunt depăşite. Reabilitarea integrală a spitalului se va face cu fonduri europene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.