La Saraiu spiritul sărbătorilor ajunge în fiecare casă

0
322
Dorinela Irimia

Crăciun de poveste în comuna constănţeană Saraiu. La fel ca în ultimii ani, localnicii au parte de o sumedenie de cadouri şi surprize, iar Moş Crăciun a venit cu desaga plină cu daruri. Începând cu data de 11 decembrie, angajații Primăriei Saraiu trec pe la casa fiecărui locuitor pentru a împărți pachete cu alimente.

Odată cu începutul lunii decembrie, comuna Saraiu a îmbrăcat straie de sărbătoare, iar reprezentanții administrației locale au pregătit cu „Moșul” cadourile de Crăciun. Nu doar alimente pentru locuitorii comunei, ci și jucării pentru copii.

„Cum sărbătoarea sfântă a Crăciunului bate la ușă, iar toți creștinii se pregătesc de sărbătoare, vă anunț cu mare drag că vă vom călca pragul casei cu sufletul deschis pentru a vă ura Crăciun fericit! De asemenea, cu acest prilej, Moș Crăciun împreună cu Crăciunițele, vor ajunge la dumneavoastră, din partea Primăriei și a Consiliului Local, fiecare familie va primi câte un pachet cu alimente și produse specifice de Crăciun”, a precizat Dorinela Irimia, primarul comunei Saraiu.

Anul acesta, deoarece ne aflăm în plină pandemie, iar măsurile impuse de autorități vizează și distanțarea fizică, Târgul de Crăciun s-a mutat în mediul online. Prima ediție a târgului „Magia Sărbătorilor de Iarnă” este dedicat tuturor celor ce iubesc Crăciunul, cadourile, bucuria de a petrece împreună sărbătorile de iarnă, tradițiile și poveștile cu Moș Craciun.

„Acest eveniment a luat naștere din dragoste pentru Crăciun și oameni, din dorința de a ajuta micii întreprinzători să își expună ofertele online într-o perioadă economică delicată, dar mai ales pentru a ne strânge alături într-un mediu plăcut și distractiv, să schimbăm gânduri și emoții de Craciun, să ne simțim mai aproape unii de alții chiar dacă suntem online! Lumea online ne ajută să fim mai aproape unii de alții și ne propunem să facem o magie împreună prin acest eveniment online”, a mai declarat Dorinela Irimia.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.