La Tulcea piețele agroalimentare se vor amenaja în parcuri și spații de parcare

0
479

La Tulcea se lucrează de zor pentru amenajarea unor spații deschise ce vor servi drept piețele agroalimentare din județ, aceasta în contextul în care de luni, 9 noiembrie a.c., piețele ce sunt amenajate în spații închise își vor suspenda temporar activitatea.

Prin urmare primarul Ștefan Ilie a postat de pagina sa de socializare un mesaj, însoțit de câteva imagini, în care ilustrează spațiile, locurile unde se vor muta temporar piețele tulcene.

Ne adaptăm pentru funcționarea piețelor și în condițiile restricţiilor impuse de pandemie, pentru fiecare zonă, deoarece ne dorim cel mai mult ca tulcenii să poată beneficia de produse naturale, iar producătorii să își poată desfășura activitatea.

Pentru Piața Nouă va fi utilizat spațiul din parcul Sf. Gheorghe, pentru Piața Veche zonele din imediata apropiere a halelor închise, pentru Vest, parcările din vecinătate, iar pentru E3, spațiile publice aferente.

Ne dorim foarte mult ca numărul persoanelor infectate cu COVID să scadă la Tulcea, deoarece sănătatea noastră este prioritară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.