La Tulcea s-a desfășurat acțiunea „Prințesă pentru o zi” dedicată unor fetițe minunate

0
396
Șapte prințese fericite

Ca într-o poveste transpusă în realitate, șapte domnișoare au intrat în lumea surprizelor, fiind invitate să devină prințese pentru o zi. Au avut parte de răsfăț la un salon de beauty, au îmbrăcat rochițe croite special pentru ele și s-au desfătat cu dulciuri.


Cele șapte micuțe au început ziua de la un salon de coafură. Un profesionist cu suflet de aur, Adelina Mișelaricu, de la ADE Beauty Studio, a derulat un adevărat maraton, gratuit, de înfrumusețare a celor șapte mici prințese.

Următoarea oprire, după salonul de beauty, trupa de prințese s-au oprit la restaurantul Santa Catalina care a fost gazda desăvârșită a acestui prânz cadou, la întâlnirea cu micuțele fiind prezent și Lucian Furdui, gazda evenimentului, pentru a se asigura că nu le lipsește nimic prințeselor.

„În urma colaborării existente de câțiva ani, cu un OM minunat, mai exact Eliza Nițescu, de la Totul este Posibil, șapte fetițe din Tulcea au primit fustițe superbe, realizate de către Bulina Studio. A fost o provocare să se realizeze, de la distanță, cu măsuri trimise online, fustițele cu fluturași dedicate micuțelor Gabriela, Dana, Dumitrița, Maria, Crina, Mădălina și Ana. Mulțumim Elizei și Bulina Studio pentru o lucrare superbă și de calitate”, a povestit Laura Ghioc inițiatoarea demersului „Prințesă pentru o zi“.

O zi specială, în care povestea a devenit realitate, nu se putea încheia decât cu surprize și la o cofetărie, mai exact la Angelo, unde managerul Paula Vals a făcut posibil un regal de dulce. Micuțele au servit un superb tort evident cu Prințese, au primit minunate cărți de povești și au avut o discuție online chiar cu doamna manager Paula Vals.

La plecare micuțele au primit și prăjituri delicioase.

„Mulțumesc foarte mult generozității acestor 3 oameni minunați. M-a impresionat doamna Adelina cu răbdarea, creativitatea și viteza cu care a realizat 7 coafuri superbe. A fost absolut remarcabil faptul ca la Santa Catalina, prânzul surpriză a fost asigurat chiar de către domnul Lucian Furdui, căruia îi mulțumim pentru tot, dar și pentru faptul că a venit să le cunoască personal pe micuțe. La Angelo, am intrat efectiv în universul copilăriei. Am întâlnit un om de o bunătate extraordinară, în doamna Paula Vals. Și știu că este rar să cunoști astfel de OAMENI. Să lași multiplele probleme ale unui lanț întreg de cofetării, pentru a avea un dialog online, cu cele 7 prințese, este un semn de mare afecțiune pentru copii. Le mulțumesc și mămicilor, care au fost prezente și s-au bucurat la fel de tare, ca prințesele lor. Ne propunem să derulăm lunar acțiunea “Prințesă pentru o zi”, deci ținem aproape”, a transmis Laura Vals.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.