La un pas de crimă în județul Constanța: un bărbat a fost atacat cu topoare și cuțite

0
577
Imagine cu rol ilustrativ

Ivan Zanfir a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de tentativă de omor. Mai exact, Ivan a lovit un consătean cu toporul, nimerindu-l în genunchi. De asemenea, l-a tăiat și cu un cuțit.

Potrivit informațiilor noastre, totul s-a petrecut pe 15 noiembrie, în Ghindărești din județul Constanța.

Ivan Zanfir mai avusese conflicte cu partea vătămată, fiind vorba de un consătean, și a agresat-o în urmă cu câteva luni.

La data de 15 noiembrie s-au întâlnit, iar Ivan a sărit, din nou, la bătaie. A vrut să-l lovească pe celălalt în zona capului cu un topor, dar victima s-a ferit, iar toporul s-a oprit în genunchiul său, despicându-l efectiv. În continuare, agresorul a lovit și cu un cuțit, partea vătămată suferind leziuni la nivelul brațelor.

Ivan Zanfir a fost rețintut de oamenii legii, apoi propus spre arestare de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Admite, ca fondată, propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. În baza art.202 alin.1 şi 3 Cod procedură penală şi art.223 alin.1 lit.b şi alin.2 teza I Cod procedură penală: Dispune luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul ZANFIR IVAN, cercetat pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, prev. de art.32 C.pen. rap. la art.188 C.pen. şi a infracţiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art.193 alin.1 şi alin.21 lit.c C.pen., cu aplic. art.38 alin.1 C.pen. pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17 noiembrie 2023 şi până la data de 16 decembrie 2023 inclusiv. În baza art. 230 Cod procedură penală: Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului ZANFIR IVAN. Respinge, ca nefondată, cererea de luare a măsurii preventive a arestului la domiciliu”, potrivit minutei judecătorești a Tribunalului Constanța.

L.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.