Lacrimi de fericire la Complexul Cristina! O adolescentă cu tetrapareză a făcut primii pași după o viață în scaunul rulant

0
550

Nimic nu este imposibil! Mariana, o adolescentă în vârstă de 17 ani, a făcut primii pași abia marți, 11 august. Medicii i-au pus un diagnostic greu – tetrapareză și multiple afecțiuni. Altfel spus, imposibilitatea de a merge. De atunci, fiecare nouă zi pentru Mariana a fost aceeași provocare – să-și păstreze încrederea în viitor. 

Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi dungi

De 9 ani face terapie. Nu a mers niciodată, până astăzi! Au fost lacrimi de fericire la Complexul de Servicii Comunitare Cristina din Constanța! Munca tuturor angajaților a avut, marți, rezultate neașteptate! “Mariana, o adolescentă în vârstă de 17 ani, s-a ridicat brusc din scaunul cu rotile și a mers să privească de la fereastră curtea centrului. Colegele au fost atât de emoționate încât lacrimile le-au acoperit obrajii. Mariana se află de 9 ani la CSC Cristina și tot de atunci face terapie. A fost diagnosticată cu tetrapareză și multiple afecțiuni. Nu a mers niciodată! Până astăzi! Bravo, Mariana, pentru “încăpățânarea” ta în lupta cu această boală și felicitări colegelor noastre pentru perseverența de care au dat dovadă și pentru terapiile de succes pe care le aplică“, a scris Petre Dinică, directorul DGASPC pe rețeau de socializare Facebook.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.