Lascu Bros SRL solicită acordul pentru a amenaja o parcare care să deservească restaurantului La Scoica din Constanţa

0
660
Restaurant La Scoica

Patronii Restaurantului La Scoica, de pe Bulevardul Mamaia, intenționează să amenajeze o parcare privată care va deservi unitatea de alimentație publică. În acest sens, a depus la instituțiile abilitate documentațiile necesare pentru realizarea obiectivului de investiții. Beneficiarii, prin societatea Lascu Bros SRL, solicită acordul de mediu pentru demararea lucrărilor pe terenul proprietate privată.

Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Amenajare parcare la sol aferentă investiției Restaurant La Scoica de pe strada 23 August nr. 2 lot 1+2“. Parcarea este propusă a fi amplasată pe strada 23 August nr. 4 – Aprodul Purice nr. 7 din municipiul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, de pe stradaUnirii numărul 23, din municipiul Constanța.Observaţiile publicului se primesc zilnic, la sediul APM Constanța.

Firma Lascu Bros SRL, ce are ca asociați și administratori pe Stere și Camelia Lascu, a realizat în 2022 o cifră de afaceri de peste 15,5 milioane de lei și un profit net de peste 5 milioane de lei, având un număr de 97 de angajați.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.