Liberalii constănţeni votează la Congresul PNL cu Florin Cîţu!

0
574

Liberalii constănţeani s-au întrunit pentru a decide pe cine susţin la conducerea PNL.

Colegiul Director al PNL Constanţa votează moţiunile depuse de Ludovic Orban, respectiv Florin Cîţu, iar cea care întruneşte 50%+1 din voturi va fi susţinută de delegaţii organizaţiei la Congresul din data de 25 septembrie.

UPDATE:

PNL Constanţa a decis să voteze cu Florin Cîţu! În urma votului, a reieşit că moţiunea lui Cîţu a fost votată de 68 de liberali constănţeni prezenţi la acest CDJ, în timp ce doar 16 s-au exprimat îm favoarea lui Ludovic Orban.

Voturile, în detaliu:

Moțiunea Cîțu -78 votanți din care: 2 voturi anulate, 68 voturi pentru, 8 voturi împotrivă.

Moțiunea Orban – 77 voturi, din care: 3 voturi anulate, 16 voturi pentru.

Au participat la luarea deciziei primarii PNL din judeţ, preşedintele CJC Mihai Lupu, parlamemtarii liberali de Constanţa. Aşa cum au anunţat deja, Mihai Lupu şi Vergil Chiţac erau deja hotărâţi să voteze cu Florin Cîţu, iar acelaşi lucru în dăduseră de înţeles şi parlamentarii Bogdan Huţucă şi Septimiu Bourceanu.

“Ne-am exprimat astăzi ferm pentru susținerea moțiunii premierului Florin Cîțu. Din punctul meu de vedere, este un vot care ia în calcul atât soluționarea crizei politice din România, interesele județului nostru cât și interesele Partidului Național Liberal. Acesta este inclusiv un vot pentru continuarea colaborării foarte bune pe care Partidul Național Liberal a avut-o și o are cu președintele Klaus Iohannis. Parteneriatul dintre noi reprezintă cheia dezvoltării și modernizării României. Asta înseamnă că imediat după alegerea noului președinte al Partidului Național Liberal, împreună vom găsi rapid o soluție pentru ca actualul guvern să fie susținut de o majoritate solidă și clară în Parlament. Interesul nostru, nu doar al PNL ci și al României, este să avem un guvern de dreapta, un guvern reformist, un guvern care să continue și chiar să accelereze reformele structurale amânate prea multă vreme”, a transmis, după şedinţă, Biroul de presă al PNL Constanţa.

A.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.