Licitație publică: Făgădău vrea stații de autobuz “SMART”, cu internet și ecrane mari

0
548

Stațiile de autobuz din municipiul Constanța vor fi conectate la rețeaua de internet, iar, în viitor, toate stațiile vor dispune de câte un ecran mare, care va oferi informații de interes public, despre traseele autobuzelor sau despre evenimente importante din oraș.

Momentan, Primăria Constanța implementează un proiect pilot, pentru numai două stații, respectiv stația  de autobuz Fantasio și cea de la Cap Linie Poarta 1.

Pentru aceasta, Primăria Constanța a anunțat, joi, 11 iunie, pe site-ul propriu, la rubrica ”Achiziții”, un anunț privind achiziția publică a serviciului de furnizare internet, pentru conectarea la rețea a celor două stații. Potrivit site-ului primăriei, s-a identificat deja și un nod de telecomunicații unde acestea ar putea fi conectate, fiind vorba despre terasa clădirii O.C.P.I. Constanța.

Anunțul cuprinde și cerințele minime, cum ar fi viteza minimă, de 100 Mbps/locație sau posibilitatea de a interveni rapid asupra unei eventuale defecțiuni. De asemenea, providerii interesați să participe la licitație trebuie să știe că toate demersurile legale în vederea autorizării lucrărilor pentru îngroparea cablurilor se vor realiza de către furnizorul de servicii, pe cheltuiala lui.

De asemenea, contractul care va fi semnat cu câștigătorul licitației, va fi valabil pentru 12 luni. Atribuirea achiziției se va face pe baza criteriului “prețul cel mai scăzut”, iar termenul limită de depunere a ofertelor este data de 15 iunie.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.