Liga 1: Farul Constanța – Rapid București. Declarațiile lui Gheorghe Hagi

0
132
sursa foto: Facebook/ Farul Constanâa

Echipa Farul Constanța va susține vineri, 30 iulie a.c., meciul din etapa a treia a Ligii 1, întâlnind în deplasare Rapid București. Partida începe la ora 21.30 și se va disputa pe Arena Națională din București.

În cursul zilei de miercuri, 28 iulie a.c., a avut loc o conferință de presă în care antrenorul Gheorghe Hagi a vorbit despre acest meci:

“Un meci foarte interesant, în opinia mea, cu două echipe care sunt în formă, două echipe care au un moral foarte bun, care au jucat un fotbal bun la începutul acesta de campionat, două echipe care nu au primit goluri și au marcat. Cred că o să iasă un meci bun. Două echipe care vor să joace fotbal și din toate aceste lucruri cred că o să iasă un meci foarte bun.

Noi, ca și jucatori, doar Artean cred că nu e 100%, restul sunt bine. Iar de la ultimul meci nu avem nicio problemă, lotul e același și vom vedea ce decizii vom lua, cum vom începe și cum vom termina.

În rest, încredere, vrem să facem un meci foarte bun, știm că adversarul e în forma, dar vrem să ne întoarcem la Constanța cu un rezultat pozitiv, chiar și cele trei puncte”, a declarat Gheorghe Hagi.

În acest moment, în clasament Farul este pe locul 5, cu patru puncte, până acum reușind o victorie și un egal.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.