Liviu Dragnea devine inculpat în dosarul Tel Drum: a fost adus la DNA de la Penitenciarul Rahova

0
1704
sursa foto: Realitatea.net

Liviu Dragnea a fost adus, vineri dimineață, 26 iunie a.c., cu duba, la Direcția Națională Anticorupție (DNA), de la Penitenciarul Rahova. Fostul lider PSD a fost citat la DNA pentru a lua la cunoștință despre punerea în mișcare a acțiunii penale în dosarul Tel Drum.

Astfel, Dragnea va trece de la calitatea de suspect, la cea de inculpat. Procurorii Direcției Naționale Anticorupție îl acuză de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene, scrie B1.ro

Din momentul în care Liviu Dragnea devine inculpat în dosar, procurorii vor putea cere și dispune măsuri preventive în cazul acestuia. Totodată, avocații inculpaților pot depune probe. Fostul președinte al PSD este acuzat de procurorii anticorupție de constituire de grup infracțional organizat, abuz în serviciu și deturnare de fonduri europene în legătură cu privatizarea și activitatea ulterioară a firmei Tel Drum, despre care anchetatorii susțin că este controlată din umbră de fostul șef al social-democraților, lucru negat de Liviu Dragnea. 

Vineri sunt așteptați la sediul DNA și alți apropiați ai lui Dragnea. Dosarul Tel Drum a fost deschis în 2016, prejudiciul fiind evaluat la 27 de milioane de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.