Liviu Vârșă, precizări despre programul pentru eliberarea permiselor auto

1
352

Comisarul șef de Poliție Liviu Vârșă, Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Constanța a vorbit în cadrul unui interviu acordat ziarului Focus Press despre programul de funcționare în ceea ce privește eliberarea permiselor auto.

Adresa Serviciului este bulevardul Mamaia, nr.331a, în incinta Pavilionul Expoziţional Constanţa

“Ducem lipsă de personal, încercăm să ne adaptăm, lucrăm sâmbetele. Aici e o problemă, legată de program, noi îl avem afișat pe site, de luni până vineri, dar în momentul în care deblocăm locuri sâmbăta pe înmatriculări, pe permise. La examinări e simplu pentru că se știe că se lucrează și sâmbăta. Sună oamenii că nu mai înțeleg când să vină. Uneori lucrăm și sâmbăta, dar nu putem să ne forțăm și personalul. Noi lucrăm și cu programări online.”

Telefon informatii permise de conducere/examen auto: 0241/502220
E-mail: permise@prefecturaconstanta.ro

https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/activities/13

PROGRAM DE FUNCȚIONARE

Ghişee de lucru:

Luni: 08,30 – 18,30

Marti – Vineri: 08:30 – 16:30

Operatiunile de inmatriculare/transcriere/autorizare provizorie/eliberare duplicate/preschimbare a permiselor de conducere și examinare la proba teoretica se fac pe baza de programare on-line.

L.M.

1 COMENTARIU

  1. Voi ati vazut cand se face o programare la permise ? Va spun, ca sunt patit. Eu am facut acum 2-3 saptamani programare online, ca imi expira permisul, si am prins primul loc in octombrie. Acum daca faci, probabil deja te sare in noiembrie.

    Aviz celor care sunt aproape de data de expirare, o sa circulam cu permisul expirat si cu pdf-ul de programare online pe telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.