Localitățile din județul Constanța care vor ieși din carantină

1
26798
Sursa foto- ziarulromanesc.es

Cinci localități din județul Constanță urmeză să iasă din carantină zilele acestea. Este vorba despre Eforie, Cumpăna, Cernavodă, Târgușor și Techirgiol.

Prima localitate care va ieși din carantină este Eforie, începând cu data de 24 decembrie la orele 20.00. Apoi, în a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie, urmează să iasă și localitățile Cumpăna, Cernavodă, Târgușor și Techirgiol. Institutul Național pentru Sănătate Publică a transmis avizul pentru ridicarea măsurii de carantinare. Informația a fost confirmată de prefectul județului Constanța, Silviu Coșa.

În județul Constanța, după data de 26 decembrie, mai rămân în carantină municipiul Constanța, orașul Ovidiu și comuna Grădina.

M.G.

1 COMENTARIU

  1. Si o sa ramana in carantina pana in 2022 Constanta in ritmul asta. Noroc ca a gasit administratia solutia. Daca nu mai faci teste = nu ai cazuri noi = numarul de cazuri la mia de locuitori scade. Cu 200-400 de teste facute pe zi, pe judet, nu ai cum sa ai mai mult de 200 de cazuri noi confirmate pe zi. Vorba lui Trump: nu faci teste, nu ai virus 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.