Locatarii blocului care a ars în Km 4-5 au în continuare nevoie de ajutorul nostru!

1
1502

După incendiul care a distrus un bloc din cartierul Kilometrul 4-5, constănțenii s-au mobilizat exemplar și foarte multe persoane au donat în contul deschis pentru refacerea imobilului.

Victimele incendiului din noaptea de 15 spre 16 decembrie a.c. au nevoie, în continuare, de toată susținerea noastră. Astfel, puteți dona pentru ca, în cel mai scurt timp, familiile afectate să se poată întoarce în locuințe. În prezent, se lucrează pentru refacerea fațadei distruse de flăcări și punerea în funcțiune a utilităților.

„Este nevoie de bani pentru rebranșarea la utilități, cu siguranță. Locuinţele mai puțin afectate s-au rebranșat la utilități cât de mult s-a putut, dar în celelalte, unde și noi locuim, deocamdată nu s-a întâmplat nimic: nu este nici curent, abia au reușit vecinii de pe scară să facă curățenie. Dimineață, soțul meu a fost să verifice cu instalatorul care se ocupă de proiectul părții electrice, să vadă care ar fi daunele. El așa, în mare, a văzut că nu sunt așa de arse cablurile în apartamente, mă refer la prize, pentru că la lustre e prăjit totul: eu când am smuls o lustră din tavan mi-a rămas în mână, nici nu a fost nevoie să trag tare de ea.

Atât mie, cât și vecinilor ne este foarte greu să cerem, dar orice mic ajutor este binevenit, mai ales că asiguratorii, din punctul meu de vedere, ce ține de apartamentul nostru de la parter, au răspuns destul de greu: au intrat în concediu, mi-au dat număr la dosar și ne auzim după sărbători. Aștept să primesc raportul de la Inspectoratul de Stat în Construcții, să aflu că nu ar fi daună totală placa și stâlpii, că în primul rând asta ne interesează. După aceea, în casă le vom face noi. Ne-au răspuns că mai durează până primesc niște bani de la asigurători, unii vecini au primit, noi mai așteptăm. (… ) La apă suntem branșati, gazul s-a rezolvat, acum vecinii noștri așteaptă un deviz. Am căutat o firmă autorizată pe partea electrică, să vină să facă un deviz.

Toate donațiile care s-au strâns sunt pentru a repune în funcțiune blocul, toate sponsorizările sunt pentru blocul în sine”, a declarat Alexandra Dobre, locatara unui apartament de la parter, pentru FocusPress.

Contul bancar deschis pe numele Asociaţiei de proprietari Prelungirea Sergent Nicolae Grindeanu nr. 6 este activ începând cu data de 20 decembrie a.c.

Contul este:

RO77BTRLRONCRT0525818102 RON

A.M.

1 COMENTARIU

  1. MA GINDESC PT SPITALUL DE INFECTIOASE NU SE PUTEA FACE O ASA CAMPANIE.DINARE SI ALTE AJUTOARE ?.DAR ASA SINT OAMENI DACA INTERESUL II ALTUL.SANATOSI SA FITI.NATIE DE HINDEL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.