Locuitorii din Faleză Nord, invitați să își spună părerea despre o nouă investiție imobiliară în zonă

0
2088

Cartierul Faleză Nord rămâne unul din cele mai de cochete cartiere din Constanța, asta și pentru că este situat în proximitatea Mării Negre, a plajei și a falezei. Cei care locuiesc aici sunt privilegiați, apartamentele și casele fiind printre cele mai scumpe din oraș. Zona Faleză Nord este preferată și de turiștii care vin la mare și care doresc să scape de agitația din stațiunea Mamaia. Din aceste motive, investitorii imobiliari fac în continuare demersuri pentru a ridica blocuri în această zonă.

Cel mai recent exemplu îl reprezintă un bloc de cinci etaje pe care Ciutacu Daniela și Ștefan Marius vor să îl ridice în apropierea restaurantului Reyna. Astfel, la Primăria Constanța a fost depus un anunț de consultare publică pentru “Elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru teritoriul delimitat de str. Pescarilor, str. Cașin, str. Unirii, str. Locotenent Gh. Economu, str. Maior Șofran“.

Zona pentru elaborarea PUZ cuprinde un teren în suprafață de 22,412 ha a cărei funcţiune predominantă este locuirea colectivă, iar terenul pe care se dorește construirea blocului are o suprafață de 506 mp. În proiectul de prezentare se menționează intenția de ridicare a unui imobil S+P+5E și a amenajearea a 21 de locuri de parcare la subsol și la nivelul solului.

Publicul este invitat să transmită observații asupra documentelor disponibile pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, prin e-mail: primarie@primaria-constanta.ro în perioada: 14.10.2020- – 08.11.2020 sau prin Poșta Română la adresa: primăria municipiului constanța, Bulevardul Tomis, nr. 51.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.