Locuitorii din Lumina nu mai suportă: romii nu respectă regulile de bun simţ, poliţiştii locali ridică din umeri

0
3819

Locuitorii de pe strada Morii din localitatea Lumina au ajuns la capătul răbdării! Aceştia susţin că nu mai suportă ca romii care locuiesc în zonă să îşi lase caii liberi pe stradă, indiferent că este zi sau noapte. “Se pot întâmpla incidente grave”, atrage atenţia un cetăţean.

De altfel, de data recentă, un cetăţean şi-a găsit maşina avariată de cai. Acesta a declarat, pentru Focus Press: “Eu sunt mutat din 2016 în acest cartier și chiar am fost martorul unei scene incredibile: o fetiță de etnie romă a intrat într-o casă aflată în construcţie, cu aproximativ 30 de capre după ea, și făcea asta frecvent. Vă dați seama ce miros? Proprietarul s-a apucat de amenajarea interiorului acelui imobil abia după doi ani, pentru că mirosul era insuportabil”.

“Am tot chemat polițiștii din localitate pentru că nu se mai poate așa ceva, lasă caii acolo și ei pleacă, rămân uneori și peste noapte și câinii noștri simt prezenta lor. Fac zgomot, nu ne putem odihni deloc. Polițiștii au spus că nu au ce să le facă că sunt săraci și nu au din ce să achite amenda”, a mai declarat bărbatul.

Contactat de Focus Press, primarul comunei Lumina, Ioan Roman, a declarat că nu ştie despre ce incident este vorba, dar că… va lua măsuri şi va discuta cu poliţiştii locali.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.