Locuitorii din Lumina sunt revoltați din cauza întreruperilor de enegie electrică

0
461

Locuitorii din comuna Lumina sunt revoltați din cauza faptului că în ultimele săptămâni s-au înregistrat mai multe avarii în ceea ce privește furnizarea energiei electrice.

Cetățenii au înaintat reclamații și către primăria comunei, iar potrvit răspunsului primit de la E-Distrubuție Dobrogea ar fi fost identificate avarii pe rețeaua de medie tensiune. Doar că, aceste întreruperi sunt dese și durează câteva secunde, până la un minut.

”În ultimele săptămâni instituția noastră a primit mai multe reclamații cu privire la disfuncționalitățile în alimentarea cu energie electrică care afectează localitatea. În urmă acestora am înaintat sesizări către cei de la E-Distribuție Dobrogea care au confirmat că au fost identificate avarii pe rețeaua de medie tensiune. În acest sens compania a programat întreruperi ale energiei electrice pentru lucrări de intervenție la rețea. Deși mulți dintre dumneavoastră și-au manifestat nemulțumirea față de aceste întreruperi, adresându-se Primăriei și nu operatorului, am răspuns reclamațiilor menționând că aceste sesizări trebuiesc înaintate fie furnizorului cu care aveți încheiat contractul de energie electrică, fie operatorului rețelei de distribuție a alimentării cu energie electrică. Facem precizarea că în zona Dobrogea, compania E-Distribuție Dobrogea este operatorul care administrează rețeaua de distribuție a alimentării cu energie electrică și că pe pagină de internet a acestuia gășiți informații referitoare la interuperuperile programate ale alimentării cu energie electrică dar și situația întreruperilor accidentale cauzate de avarii în rețea”, se arată în postarea din mediul online a Primăriei Lumina.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.