Locurile aglomerate din municipiul Constanța au fost verificate de polițiștii în civil

0
694

Centrele comerciale, piețele și alte locuri aglomerate din municipiul Constanța au fost sub atenția polițiștilor. Echipe în civil au verificat respectarea măsurilor Sars-Cov-2.

Poliţiştii constănțeni au intensificat activităţile pentru verificarea respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării infectarii cu virusul Covid-19.
În acest context, astăzi, 17 octombrie, polițiști în civil au desfășurat acțiuni pe raza muncipiului Constanța, în zone aglomerate, precum piețe, terase, dar și societăți comerciale.
Rolul controalelor nu este acela de a aplica sancţiuni, ci de a aduce la cunoștința cetățenilor normele de protecție sanitară împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.
Astfel, polițiștii au discutat cu cetăţenii şi le-au explicat că trebuie să poarte în mod corespunzător masca de protecţie, să respecte distanţarea fizică, precum și toate regulile de igienă care se impun.
Scopul nostru este ca toți cetățenii sa conștientizeze faptul că sănătatea și viata persoanelor sunt cele mai importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.