Lovitură imensă pentru cei care au ieșit la pensie. Fostul ministru al Muncii: “Ştiţi de unde provin banii pe care i-a dat Cîţu primarilor PNL care l-au votat la congres? Ei bine, de la pensii”

0
633

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, reacționează dur cu privire la rectificarea bugetară care a tăiat mai multe fonduri de la Ministerul Muncii și Protecției Sociale. Fostul ministru este de părere că banii care trebuiau acordați acestui minister au fost dați primarilor care l-au votat pe Florin Cîțu la Congresul PNL.

„Ştiţi de unde provin banii pe care i-a dat Cîţu primarilor PNL care l-au votat la congres? Ei bine, de la pensii! Bugetul Ministerului Muncii a fost tăiat cu 3 miliarde de lei la ultima rectificare bugetară, pentru ca 1 miliard de lei să fie redistribuit către fondul de rezervă aflat la dispoziţia premierului, din care au fost plătiţi, ieri, primarii PNL! Aşadar, dragi părinţi şi bunici, cu banii dumneavoastră şi-a cumpărat Cîţu funcţia de presedinte al PNL! La pensii, salarii şi alocaţii nu a dat niciun leu, ba chiar a luat, dar a dat politrucilor din partid, ca să îl aleagă preşedinte! Ruşine, Cîţule, ruşine!”, a scris Marius Budăi pe Facebook.

A. V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.