Lucian Mîndruţă a pedalat din Eforie până în Mangalia: “N-am avut timp să merg în Turcia, ca orice influencer care se respectă. Amzacea şi Topraisar se pune?”

0
514

S-a format ca jurnalist la pupitrul ştirilor şi, între timp, a devenit unul dintre cei mai vocali comentatori din social media. Anul trecut, în luna august 2020, a fost operat de hernie de disc.

Ne referim de Lucian Mîndruţă. Sâmbătă, 17 aprilie, de Ziua Internaţională a Hemofiliei, Mândruţă s-a aflat pe litoralul românesc. “Azi am pedalat. Eforie – Techirghiol – Topraisar – Amzacea – Negru Vodă – Albeşti – Mangalia. O tură de 80 de km, cu soare cu dinţi şi şoferi politicoşi. Aici o vedeţi. Pentru o zi de la vară când nu ştiţi ce sa faceţi în afară de plajă... N-am avut timp să merg în Turcia, ca orice influencer care se respectă. Amzacea şi Topraisar se pune?”, a scris Lucian Mîndruţă pe reţeau de socializare Facebook. Mulţi l-au felicitat pentru alegerea făcută, alţii i-au scris că: “Ați avut noroc că nu v-ați rupt bicicleta în vreo groapă din Mangalia“.

Sugerez Cumpăna, să faceți poze la malul ce se surpă

Mîndruţă a primit şi o serie de recomandări: “Puteți diversifica pe viitor. Sugerez Cumpăna, să faceți poze la malul ce se surpă. Poate reușiţi să faceți să se vadă și de către cine trebuie, pentru a se lua măsuri! Pe malul canalului există un drum, pe care se poate merge cu bicicleta, care duce la Straja și momentul celor care au lucrat la Canal”.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.