Lucrări de reabilitare a pasajului din zona gării Constanța

0
154
foto: Facebook/ Felicia Ovanesian

City managerul municipiului Constanța, Felicia Ovanesian a anunțat, luni, 5 aprilie a.c., pe pagina sa de socializare faptul că, se reiau lucrările de reabilitare a pasajului de Gară.

Reamintim că problema reabilitării acestui pasaj a fost în atenția consilierilor locali PNL încă de pe vremea fostei administrații, s-au strâns chiar și semnături pentru ca lucrările să înceapă.

În anul 2019 s-au efectuat unele lucrări, în ceea ce privește igienizarea pasajului și nu numai: ”Prin această petiție se dorește recondiţionarea pasajului, astfel încât traversarea Bld 1 Mai să se facă în condiții de siguranță prin pasaj, iar acest pasaj să poată fi utilizat în condiții decente, atât de către cetăţenii municipiului Constanţa, locuitorii din zonă, lucrătorii din port și Policlinica CF, cât şi de turişti, este o normalitate într-un oraș civilizat. Dorim să fie asigurat accesul şi a persoanelor cu dizabilităţi, a bătrânilor şi a părinţilor cu cărucioare, igienizarea și luminarea pasajului în mod constant, îngrijirea spațiului verde ce înconjoară pasajul, plantarea de arbori noi şi toaletarea arborilor existenţi”, a fost atunci mesajul consilierului local PNL, Mihaela Andrei.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.