Lucrările de extindere a Delfinariului, în linie dreaptă: a fost eliberată Autorizația de Construire

0
54

Săptămâna trecută Primăria municipiului Constanța a eliberat Autorizația de Construire cu numărul 806, în vederea Realizării condițiilor de coexistență a instalațiilor E-Distribuție Dobrogea SA, lucrări în cadrul proiectului de extindere a Delfinariului ConstanțaActul de Construire a fost obținut de către Consiliul Județean Constanța, beneficiarul investiției, după fix o lună de la obținerea Certificatul de Urbanism.

Precizăm că în cursul zilei de luni, 6 septembrie a.c., Primăria municipiului Constanța a emis Certificatul de Urbanism cu numărul 2610 în vederea „Realizării condițiilor de coexistență a instalațiilor E-Distribuție Dobrogea SA cu Extindere Delfinariu Constanța”. Beneficiarul investiției este E-Distribuție Dobrogea SA prin Consiliul Județean Constanța.

Imobilul unde funcționează Delfinariul din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța va fi extins, lucrările fiind demarate din luna iulie a anului trecut, deși contractul de finanțare a fost semnat în 2019.

Obiectivul de investiții prevede lucrări de extindere a bazinului existent prin adăugarea unui bazin, cu realizarea unei zone ce va putea fi descoperită în sezonul favorabil și realizarea unei suprafeţe vitrate acrilice pentru creşterea activităţii de interacțiune cu delfinii.

Prin acest proiect, Delfinariul se va extinde de la 1 milion de metri cubi la 4 milioane de metri cubi, de la 180 de metri suprafață, la 800 de metri suprafață, putând fi găzduiți astfel cel puțin șase delfini.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.