Ludovic Orban: Atât timp cât eu sunt preşedinte PNL, niciun parlamentar PNL nu va vota o moţiune de cenzură depusă de PSD sau AUR

0
148

Preşedintele PNL, Ludovic Orban a declarat, joi, la Botoșani, că demersul PSD privind depunerea unei moțiuni de cenzură nu va avea nicio șansă de reușită. Orban susţine că, atât timp cât el este liderul PNL, niciun parlamentar al formaţiunii nu va vota o moţiune de cenzură depusă de PSD sau AUR.

Reamintim că în interiorul PNL are loc lupta internă pentru șefia partidului iar declarația lui Ludovic Orban vine în contextul în care PSD a anunțat că depune moțiune de cenzură la începutul sesiunii parlamentare.


Liderul PNL a fost întrebat, joi, în timpul unei vizite la Botoşani, ce şanse dă moţiunii de cenzură anunțată de social-democrați.

Niciuna. Atât timp cât eu sunt preşedinte al PNL, niciun parlamentar al PNL nu va vota o moţiune de cenzură depusă de PSD sau de AUR şi am şi capacitatea de a menţine coeziunea în această coaliţie şi capacitatea de a respinge orice demers al opoziţiei împotriva guvernării“, a susţinut Orban.

Totodată, Ludovic Orban a subliniat din nou ideea că va renunţa la coducerea Camerei Deputaţilor în cazul în care va pierde alegerile interne din formaţiunea liberală, afirmând că aceasta este “atitudinea firească”.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.