Ludovic Orban, prezent la Techirghiol: participă la o acțiune de ecologizare

0
278
Ludovic Orban, la Techirghiol

Președintele PNL, Ludovic Orban s-a aflat, în cursul zilei de joi, 27 mai a.c., în orașul Techirghiol pentru a participa la p acțiune de ecplogizare în incinta Grădinii Botanice.

Au fost prezenți, prefectul județului Constanța, Silviu Coșa, președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, Bogdan Huțucă și parlamentarii constănțeni, Bogdan Bola, Marian Crușoveanu și Mircea Banias.

Vă mulțumesc pentru că m-ați invitat la acest eveniment, la această campanie simplă. Această campanie ar trebui să se organizeze mai des în România. Sunt locurile unde acțiunea omului de distrugere a naturii nu există. Ne aflăm într-un punct de cotitură. În mai puțin de 2000 de ani omenirea a reușit să distrugă natura. Specii de plante, de animale. Omul fără natură nu există. A dominat dorința de conform, cautarea de profit, ignorarea completă a ceea ce se întâmplă cu deșeurile în urma producției și deșeurilor. Vom ajunge într-un punct în care nu vom mai avea resurse”, a declarat Ludovic Orban.

În contextul alegerilor din interiorul partidului, Orban a menționat faptul că se bazează din plin pe Filiala Constanța a PNL.

Filiala Constanța este o filială extrem de importantă. Evident că vor mai fii astfel de campanii aici, pentru alegerile din partid. Mă bazez pe foarte multe voturi de aici. Iar dacă domnul primar Chițac mă va vota sau nu, nu am de unde să știu, votul este secret, nu constrâng pe nimeni”, a mai precizat Orban.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.