Ludovic Orban vine la Constanța. Iată programul vizitei de joi

0
1047
Ludovic Orban, foto: arhivă

Primul ministru al României, Ludovic Orban, se va afla, joi, 17 septembrie, într-o vizită la Constanța, unde va participa la o serie de evenimente, împreună cu mai mulți miniștri.

 Primul eveniment la care va participa se va desfășura în comuna Corbu și se referă la începerea lucrărilor la conducta submarină din cadrul proiectului de dezvoltare gaze naturale Midia – MGD, dezvoltat de compania Black Sea Oil and Gas, parte a grupului Carlyle Energy. La acest eveniment va participa și ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil Popescu.

Următoarea oprire va fi la Centrul Național de Instruire pentru Apărare Antiaeriană  de la Capu Midia, unde va participa, împreună cu ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ciucă, la ceremonia de recepție a primului sistem de rachete sol-aer Patriot.

După acest eveniment, urmează inaugurarea Terminalului de cereale al societății Convex S.A., în Portul Constanța.

Apoi delegația va participa la prezentarea programului de nisipare a Zonei de Coastă Turistică, finanțat din fonduri europene, în orașul Eforie, Strada Faleză, unde va fi prezent și ministrul  Mediului, Apelor și Padurilor, Costel Alexe.

În cursul după-amiezii, se va merge în zona Mangalia, unde echipa liberală va participa la evenimentul de prezentare a candidaților PNL din județul Constanța la alegerile locale, la Hotel Novum by the Sea, Olimp, după o promenadă pe faleza veche a orașului.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.