Lumina, Mihail Kogălniceanu, Năvodari și Valu lui Traian ies din carantină. A venit decizia INSP

0
4273
Sursa foto- ziarulromanesc.es

Măsura carantinării va fi ridicată în cazul localităților Năvodari, Mihail Kogălniceanu, Lumina și Valu lui Traian, transmit reprezentanții Prefecturii Constanța.

Institutul Național de Sănătate Publică a primit în cursul zilei de joi, 17 decembrie, a.c., de la Direcția de Sănătate Publică din Constanța analiza de risc ce vizează mai multe localități din județ: Constanța, Ovidiu, Lumina, Mihail Kogălniceanu, Năvodari și Valu lui Traian. Dintre aceste localități, au fost propuse pentru prelungirea măsurii de carantină Constanța și Ovidiu.

Pentru localitățile Lumina, Mihail Kogălniceanu, Năvodari și Valu lui Traian DSP Constanța a trimis avizul de ridicare a carantinei, urmare a scăderii ratei de incidență la mia de locuitori și în cursul zilei de vineri, 18 decembrie, a.c, a venit și răspunsul celor de la INSP.

”De mâine seară, de la ora 20:00, va înceta măsura de carantină zonală, în U.A.T. Lumina, U.A.T. M. Kogălniceanu și U.A.T. Valu lui Traian, în urma avizului INSP de ridicare a carantinării. În aceeași situație se află și U.A.T. Năvodari pentru care va înceta măsura de carantină zonală în data de 20.12, ora 20:00”, transmit repreentanții Prefecturii Constanța

Precizăm că în cazul municipiului Constanța s-a decis deja prelungirea carantinei pentru o perioadă de 14 zile.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.