Luminiţa Vlădescu, agresată fizic de Valentin Vrabie: ”M-a târât de la biroul lui până la biroul meu”

0
3439

Scandal în primăria Medgidia. În cursul zilei de joi, 23 aprilie, a.c., a avut un incident extrem de neplăcut pentru o angajantă din cadrul administraţiei locale, dar şi pentru Luminiţa Vlădescu, viceprimarul din Medgidia. Primarul liberal Valentin Vrabie și-ar fi ieșit din minți și ar fi bruscat-o fizic pe Luminiţa Vlădescu, iar cu câteva minute înainte ar fi adresat injurii unei altei angajate. Totul ar fi pornit de la femeia care a cerut să fie schimbată de pe post, iar când Luminiţa Vlădescu a intrat în birou pentru ai comunica faptul că nu mai sunt materiale igienico-sanitare, Vrabie ar fi luat foc pur şi simplu. „Eu am intrat în birou să îi comunic că la Direcţia pentru Protecţie Socială nu sunt măşti, mănuşi şi alte echipamente pentru cei care merg zilnic în teren. El era deja supărat pentru că a avut un conflict cu una din colegele din primărie pe care a jignit-o şi a făcut-o în toate felurile. După ce am început să îi spun ce aveam de zis, dânsul mi-a sous că eu trebuie să stau în biroul meu, să nu mai intru în nici un birou, că el este şeful meu şi că el mă plăteşte şi să fac numai ce spune el. De aici au pornit toate discuţiile, m-a jignit, m-a ameninţat şi mi-a zis că i-am făcut nu ştiu câte plângeri penale. Eu am spus că i-am făcut, dar nu câte susţine el, iar apoi m-a pus să jur cu mâna pe Biblie. Bineînţeles că i-am spus că nu ştie ce face şi apoi a început să urle din nou”, a declarat pentru Focus Press, Luminiţa Vlădescu.

Nu a mai durat mult şi primarul Valentin Vrabie nu s-a mai putut controla, moment în care a agresat-o fizic pe Luminiţa Vlădescu, după cum spune aceasta. „M-a agresat pur şi simplu, m-a prins de braţe, m-a împins de trei ori, dar de două ori m-am dezechilibrat şi m-a târât de la biroul lui până la biroul meu.”, a mai spus acesta.

O nouă plângere penală

Luminiţa Vlădescu nu este dispusă să lase lucrurile aşa, fapt pentru care va înainta o nouă plângere penală. „Am fost la Parchet cu colega care a fost agresată verbal înaintea mea, dar mi s-a spus că trebuie să trimit pe fax. Am formulat plângerea şi o voi trimite prin corespondenţă.”, a conchis Luminiţa Vlădescu.  De asemenea, aceasta a mai menţionat că la incident au asistat mai multe persoane din primărie, printre care şi consiliera lui Valentin Vrabie, dar că nu crede că aceştia vor recunoaşte nimic.

Primarul nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.

M.G.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.