Maestrul Horațiu Cherecheș a obținut cel mai înalt calificativ la susținerea tezei de doctorat: “Mulțumesc în special coordonatorului științific conf.univ. dr. Nicoleta Demian”

0
206
Maestrul Horațiu Cherecheș. FOTO Facebook

Horațiu Cherecheș, prim-solistul, maestrul coregraf al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța şi lectorul universitar al Facultăţii de Arte, a obținut cel mai înalt calificativ la susținerea tezei de doctorat.

Summa cum laude”! (Excelent)! Azi (28 ianuarie a.c. -n.r.) am susținut teza de doctorat obținând cel mai înalt calificativ! Titlul tezei: “Spectacolul coregrafic – Paradigmă artistică”. Specializare – Regie Coregrafică. Mulțumesc comisiei pentru înalta apreciere! Mulțumesc comisiei de îndrumare! Mulțumesc în special coordonatorului științific conf.univ. dr. Nicoleta Demian!” a scris maestrul Horațiu Cherecheș pe rețeaua de socializare Facebook.

Maestrul Horațiu Cherecheș a urmat Academia de Muzică „Gheorghe Dima”, secția Artele spectacolului muzical, studiile de masterat în Arta Actorului de Music Hall, la Universitatea “Ovidius” din Constanța, dar și doctoratul în Regie coregrafică la Școala doctorală Sigismund Toduță din Cluj-Napoca.  Maestrul Cherecheș deține numeroase distincții, printre care Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria D “Arta spectacolului”,  premiul de excelență pentru întreaga carieră. În cadrul Galei Premiilor Operelor Naționale a obținut premiul pentru cel mai bun spectacol de balet al stagiunii 2015 – “Romeo și Julieta”,  premiul “Cel mai bun coregraf de balet clasic” al stagiunii 2015, premiul pentru cel mai bun spectacol de balet al stagiunii 2016 – „Crăiasa Zăpezii”, premiul „Cel mai bun coregraf de balet clasic” al stagiunii 2016, premiul pentru cel mai bun spectacol Românesc al stagiunii 2016 -„Enesciana”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.