„Magazin Virtual Hârșova“ este platforma online gratuită lansată de municipalitate în sprijinul producătorilor

0
916
Magazin virtual gratuit pentru producătorii din Hârșova. FOTO Primăria Hârșova

Primăria Orașului Hârșova lansează prima platformă online, Magazin Virtual Hârșova, care aduce împreună producătorii locali și consumatorii, cu scopul de a sprijini afacerile locale și consumul de produse locale, având nevoie de a ne susține unii pe alții în comunitate.

Înscrierea producătorului și listarea produselor pe platformă este GRATUITĂ, fiind destinată tuturor producătorilor, indiferent de domeniul de activitate, platforma facilitând accesul la informații despre produse și despre producătorii lor, despre posibilitățile de comandă.

Platforma este binevenită, întrucât încurajează susţinerea micilor producători şi afacerilor de familie, a fermelor locale funcționale și a oamenilor pasionați și motivați.

„Magazin Virtual Hârșova este o platformă care pune la dispoziţia producătorilor locali spaţiu online în care aceştia să îşi prezinte oferta, gratuit, întregii comunităţi. Informaţiile pe care producătorii le oferă, pe propria răspundere, se adresează direct consumatorilor, fără a exista un alt intermediar. Responsabilitatea pentru calitatea produselor, condiţiile de comercializare şi livrare, aparţine în întregime producătorilor. Mai multe produse locale consumate înseamnă locuri de muncă și resurse locale valorificate inteligent!“ au precizat reprezentanții Primăriei Hârșova.


Primăria Orașului Hârșova a anunțat și că va avea în vedere și organizarea unui TÂRG AL PRODUCĂTORILOR LOCALI, pentru promovarea acestora și încurajarea populației să consume cât mai multe produse locale și sănătoase. De asemenea, în cadrul târgului se vor organiza activități destinate informării și educației în vederea încurajării populației să cunoască și să consume produse locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.