Magazinele Intimissimi și Intimissimi Uomo se deschid în exclusivitate, în Constanța, la City Park Mall

0
235

City Park Mall inaugurează 2 noi magazine exclusive –  Intimissimi și Intimissimi Uomo, brandul italian de lenjerie intimă pentru femei și bărbați. Magazinul Intimissimi Uomo din City Park Constanța va fi cel de-al doilea deschis în România. Intimissimi și Intimissimi Uomo fac de acum parte din mixul brandurilor exclusive care se găsesc doar în City Park Mall, pentru o experiență de shopping completă.

Brandul Intimissimi este parte a companiei italiene Calzedonia S.p.A, ce deține o vastă rețea de magazine în regim de franciză la nivel mondial – peste 1500 de magazine în 47 de țări. Lider de piață pe segmentul de lenjerie intimă din Europa încă de la înființarea din 1996, Intimissimi  un stil simplu, dar rafinat, cu produse de înaltă calitate, definite de romantism și imaginație.

Valorile brandului se traduc cu ușurință în piesele vestimentare Intimissimi: romantismul italian ce inspiră imaginația și emoțiile, senzualitatea ce pune în valoare silueta și naturalețea care întruchipează grație și reflectă stilul și nevoile moderne.

Fiecare colecție propune un design unic și modern și materiale textile de cea mai bună calitate, în toate culorile și stilurile de sezon, mereu cu un pas înaintea tendințelor. Colecțiile pentru femei sunt romantice, senzuale și sofisticate, având drept sursă de inspirație stilul italian atemporal. Acestea sunt formate dintr-o gamă largă de sutiene, slipi, body-uri din bumbac, dantelă și mătase, cât și îmbrăcăminte de casă și de noapte.

Articolele pentru bărbați sunt casual și constau în îmbrăcăminte și lenjerie de corp (lenjerie intimă, șosete, pijamale, tricouri), ce propun piese esențiale potrivite pentru orice sezon, într-o mare varietate de culori, de la modele basic, până la cele mai noi tendințe. Magazinele Intimissimi Uomo sunt spații gândite pentru a întâmpina personalitatea și nevoile masculine și pentru a-i face pe vizitatori să se simtă ca acasă.

Puteți urmări toate campaniile City Park Mall pe https://city-park.ro/  și pe paginile de Facebook și Instagram.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.