Mai multe apartamente au fost avariate, la Eforie, după probele făcute la o rețea de canalizare. A fost solicitată ambulanța

0
4443
Un dop de canalizare a distrus 3 geamuri ale unui hotel din Eforie

Punerea sub presiune a unei instalații de canalizare, la Eforie Nord, a generat distrugeri ale unui hotel din apropiere. Mai mult decât atât, o femeie, care era împreună cu copilul ei de aproximativ un an, au avut de suferit. La fața locului a fost solicitată o ambulanță.

În fapt, este vorba despre extinderea unei rețele de apă și canalizare, în zona hotelului Blue Sky, situat pe strada Meduzei din Eforie Nord. Așa cum prevăd procedurile, capătul conductei de canalizare a fost astupat cu un dop, pentru ca aceasta să fie pusă sub presiune, timp de câteva zile, în vederea verificării rezistenței acesteia. Numai că, în cursul zilei de vineri, dopul a cedat și a distrus mai multe geamuri de la trei etaje ale hotelului menționat.

Geamurile au fost sparte, iar unul dintre ele a căzut peste o femeie care se afla împreună cu copilul în vârstă de aproximativ un an. Femeia a făcut atac de panică, la fața locului fiind solicitată ambulanța. Totodată, și echipaje de Poliție au sosit în zonă, pentru a face cercetări cu privire la acest incident.

Este vorba despre înlocuirea unei țevi de apă, iar în momentul în care s-au făcut probe, țeava s-ar fi spart, iar din cauza presiunii, geamurile unui hotel din apropiere au fost distruse (parter, etaj 1 și etaj 2). De asemenea, o femeie cazata la parter ar fi suferit un atac de panica, fapt pentru care a fost solicitata ambulanța. Se fac cercetări pentru distrugere din culpă”, ne-au declarat reprezentanții IPJ Constanța.

De precizat că între rețeaua de canalizare, de unde a zburat dopul, până la hotelul respectiv, este o distanță de 15 metri.

În continuare se fac cercetări cu privire la acest incident.

Vom reveni cu detalii.

Daniel ALBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.