Mai multe proiecte pentru modernizarea comunei Cobadin. În curând locuitorii vor avea reţea de gaze

0
2113

Proiecte de anvergură pentru Comuna Cobadin. Comuna formată din satele Cobadin (reședința), Conacu, Curcani, Negrești și Viișoara pare că se va schimba la față în următorii patru ani și asta pentru că primarul, Cristian Telehoi, are destul de multe proiecte pe care vrea să le implementeze.

Unul dintre acestea este înființarea rețelei de gaze, proiect ce a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului din Constanța care a decis că nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului pentru „Înființarea distribuției de gaze naturale în localitățile Cobadin și Viișoara din comuna Cobadin, județul Constanta”.

Pe lângă rețeaua de gaze în comună se va mai lucra și la modernizarea străzilor și pentru extinderea rețelor de apă, după cum spune primarul.

„Avem foarte multe proiecte, proiecte mari. Proiecte de infrastructură a străzilor, pentru dotarea școlilor cu tablete și table inteligente, pentru extinderea rețelelor de apă și de canalizare. De asemenea, la Negrești nu este apă și acum facem rețeua. În 2016 au forat puțul și de atunci nu s-a făcut nimic cu rețeaua de apă”, a precizat Cristian Telehoi.

În cursul zilei de luni, 8 februarie, a.c., elevii au revenit din nou în bănci, iar unitățile școlare trebuie să fie pregătite. În cee ace privește școlile din comuna Cobadin, acestea sunt pregătite cu tot ce este necesar pentru ca elevii să fie în siguranță.

„Copiii au început școala și sper să nu avem probleme. Noi avem indicele de incidență undeva la 0.63. Unitățile de învățământ au tot ce le trebuie la momentul acesta, au dezinfectant, măști, produse de curățenie. Încercăm să ținem totul sub control și să nu avem probleme”, a mai adăugat primarul.

Mihaela GIUGLEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.