Mai multe reprezentații cu delfini, marți, 26 iulie, la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

0
106

Constănțenii și turiștii au parte în fiecare zi de reprezentanții extraordinare la Delfinariul din cadrul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii din municipiul Constanța. Iar pentru a față numărului mare de vizitatori, conducerea CMSN a decis suplimentarea reprezentațiilor de marți, 26 iunie a.c., cu încă o reprezentație la ora 13.00

Publicul larg se bucură, de fiecare dată, de specacole minunate oferite de Ni Ni și Chen Chen și cei patru delfini din Ucraina, bineînțeles, alături de antrenorii care se dedică total pentru ca reprezentațiile să încânte vizitatorii.

Public numeros a fost și luni, 25 iunie a.c., când au fost suplimentate reprezentațiile.

Astfel, reamintim care este programul la Delfinariu în cursul săptămânii: vizitatorii au parte de trei reprezentanții cu cele șase vedete ale Delfinariului, în intervalul 11.00, 15.00 și 17.00, iar sâmbătă și duminică, acestea se suplimentează, fiind vorba de patru reprezentații (în intervalul 11.00, 13.00, 15.00 și 17.00).

La fiecare reprezentanție publicul este în extaz, iar delfinii răspund cu bucurie ropotelor de aplauze ale celor prezenți în sală, cei mai încântați fiind cei mici. Bineînțeles, și cei șase delfini cu bucurie și oferă cele mai frumoase spectacole.

Loredana MIHAI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.