Mai mulți angajați ai Serviciului de Impozite și Taxe Năvodari, depistați pozitivi cu COVID-19

0
172
Serviciul Impozite și Taxe Năvodari

Activitatea cu publicul este îngreunată la Serviciul Impozite și Taxe ca urmare a infectării mai multor angajați cu virusul SARS-CoV-2.

Primăria Orașului Năvodari anunță că activitatea cu publicul la Serviciul Impozite și Taxe Locale este îngreunată în această perioadă, după ce trei angajați s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 și alți patru sunt în izolare ori așteaptă rezultatul testelor COVID-19.

Primăria Năvodari a demarat procedurile pentru realizarea dezinfecției în toate spațiile din clădirea Serviciului Impozite și Taxe Locale.

„Întrucât sănătatea populației și a angajaților instituției publice rămâne prioritatea numărul unu, solicităm tuturor contribuabililor care au posibilitatea să opteze pentru plata online a taxelor și impozitelor locale folosind serviciul online ETAX și să comunice declarațiile fiscale prin Poșta Română! Totodată, cetățenii interesați se pot adresa pe e-mail și telefonic pentru rezolvarea urgentă a diferitelor probleme aferente Serviciului Impozite și Taxe Locale, la adresa electronică: impozite@primaria-navodari.ro si la numărul de telefon: 0241/762.675“, au transmis reprezentanții Primăriei Năvodari.

C.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.