Mai mulți bărbați racolau femei din Ialomița și le aduceau la Constanța, pentru a oferi servicii sexuale

0
396
FOTO CU ROL SUGESTIV

Mai multe percheziții au avut loc în județul Ialomița, în locuințele unor persoane bănuite că ar fi racolat mai multe femei pentru a le exploata sexual pe litoral.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, miercuri,  7 iulie a.c., în județul Ialomița, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de minori și proxenetism. Un număr de șapte mandate de aducere au fost puse în aplicare.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada februarie – iulie 2021, persoanele bănuite ar fi racolat mai multe femei, în vederea exploatării sexuale, urmărind obținerea de foloase materiale.

Acestea și-ar fi oferit serviciile sexuale în municipiile Ploiești și Constanța. De asemenea, în activitate, pe fondul unor promisiuni de consolidare a unei relații afective și asigurarea unui trai mai bun, unul dintre bărbați ar fi implicat și o minoră.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de parchet, în vederea audierii și documentării activității infracționale, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești.

Suportul activităților a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română, iar în activitățile desfășurate au fost angrenați polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Ialomița și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Ialomița.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.