Mai mulți șoferi au fost prinși băuți la volan, în ultimele 24 de ore

0
34
Mai mulți șoferi au fost surprinși conducând în stare de ebrietate

În ultimele 24 de ore, polițiștii constănțeni au constatat mai multe Infracțiuni la regimul rutier, în județul Constanța, respectiv pe raza municipiului Constanța, municipiul Mangalia și localitatea Cogealac.

Luni, 3 mai a.c., în jurul orei 22.10, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe raza localității Cogealac, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Totodată, marți, 4 mai a.c., în jurul orei 02.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier  au identificat un bărbat, de 51 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Tot astăzi, 4 mai a.c., în jurul orei 03.20, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 31 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

L.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.