Mai sunt câteva zile! La City Park Mall poți câștiga vouchere cadou

0
22

Nu uitați! În apropierea sărbătorilor de Paște, City Park Mall își invită vizitatorii să se lase inspirați de atmosfera caldă și colorată de primăvară și să aleagă daruri inspirate pentru cei dragi. Centrul comercial le-a pregătit oferte speciale și o experiență de shopping în condiții de maximă siguranță. Mai mult, în perioada 15 – 29 aprilie, clienții au ocazia de a câștiga, prin înscriere exclusiv online, un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de achiziția făcută. Astfel, City Park Mall vine în întâmpinarea vizitatorilor cu un mecanism de campanie adaptat contextului actual, când siguranța și sănătatea acestora constituie cea mai importantă prioritate a centrului comercial.

Câștigă un voucher cadou cu valoare dublă, prin înscriere online

De Paște, City Park Mall le oferă clienților care fac cumpărături de minimum 150 lei șansa de a câștiga vouchere perfecte pentru propriul răsfăț sau pentru a fi făcute cadou. În perioada 15 – 29 aprilie, participanții se pot înscrie exclusiv online, pe www.city-park.ro/voucherul-dublu, la tragerea la sorți din cadrul campaniei „Cine la shopping se răsfață, voucher dublu agață”. Aceștia pot câștiga un voucher de cumpărături cu valoare dublă față de bonul înscris în concurs.

Oferte și reduceri de până la 50 %, pentru mai multe cumpărături de sezon

Magazinele preferate de modă precum Mohito, Colin’s, Levi’s, Lee Cooper sau NISSA au pregătit reduceri și oferte de până la 50%, iar până la finalul lunii aprilie clienții sunt întâmpinați cu oferte și discounturi la produse de înfrumusețare la Sabon, Xpert Beauty sau Cupio, la încălțăminte sport la GEOX, la accesorii home & deco la Kitchen Shop, la jucării LEGO și multe altele care își așteaptă vizitatorii cu promoții de până la 50% și prețuri speciale.

Măsuri sporite de protecție în mall

City Park Mall controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială recomandată de autorități pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

City Park Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

City Park Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate campaniile City Park Mall pe https://city-park.ro/  și pe paginile de Facebook și Instagram.

Despre City Park Mall

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul centru comercial din Constanța, cu un mix complet de branduri de shopping, peste 100 dintre ele fiind aduse în premieră pentru constănțeni, și opțiuni de petrecere a timpului liber.

Față de momentul deschiderii, galeria City Park Mall și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 de mp, găzduind în prezent peste 200 de branduri pentru toate categoriile de vârstă și interese. City Park Mall a încheiat, recent, procesul de reconfigurare și oferă acum o zonă de food-court extinsă, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe 2 etaje.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.