Maia Sandu, președintele ales al Republicii Moldova: “La mulți ani, România! La mulți ani tuturor românilor!”

0
311

Maia Sandu, preşedintele ale al Republicii Moldova, a transmis tuturor românilor “La mulţi ani”, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

La mulți ani, România! La mulți ani tuturor românilor“, este mesajul preşedintelui Maia Sandu postat pe reţeau de socializare Facebook. O postare ca un balsam pe suflet, după 4 ani de suflet dat prin răzătoare, a reacţionat un Dragoş Galbur.

“Haideti acasă şi în 2024 să fiţi preşedintele României Mari”, i-a transmis Plamada Tudor.

“Mulţumim şi aşteptăm ca bucăţica de Moldova, numită acum ”republică” să se unească cu Moldova Mare şi aşa cu România”, susţine Florin Miron.

“La multi ani, Maia, jumătate din inimile noastre bat despărţite de o graniţă! Să nu uităm că am fost mari cândva, o Romanie dodoloaţă”, a punctat Alexandru Antonie.

“Dorim cât mai curând unirea Basarabiei cu Patria-Mamă ROMÂNIA”, a transmis Diana Lavric.

“La mulți ani România, sper într-o zi să se termine spălarea de minte ce vine din partea Rusiei, să fim moldoveni e o mândrie dar mai mare mândrie e să fii moldovean în sânul familie noastre mari, România!”, a scris Rhadoo Radu.

“La mulți ani! România Mare găsește sora Moldova și uniți-vă aşa cum istoria României este scris”, este de părere Georgel Dumitru.

Conferință de presă susținută de peședintele ales al Republicii Moldova, Maia Sandu, despre alegeri, poate fi urmărită în secţiunea video.

A.V.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.