Maia Sandu, prima reacţie după câştigarea alegerilor

0
211
Maia Sandu, sursa foto: Facebook

Candidatul PAS Maia Sandu a susţinut o conferinţă de presă după aflarea exit-pollurilor referitoare la rezultatul alegerilor prezidenţiale din Moldova. Ea a mulțumit tuturor pentru participarea masivă la vot şi a îndemnat cetățenii trebuie să-și păstreze calmul până când va fi afișat rezultatul alegerilor.

„Din păcate instituțiile statului nu s-au ridicapt la nivelul așteptărilor acestor alegeri. CEC a închis ochii la ilegalitățile comise. În plus nu a dat suficiente buletine de vot la secțiile unde era prezent un număr mare de votanți. De asemenea Poliția și Procuratura a închis ochii la frauda masivă. Cu toate acestea prezența la vot a fost mare. Le vom arăta că corupția trebuie să fie extirpată”, a spus Maia Sandu.

Candidatul Partidului Acţiune şi Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a obţinut duminică în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale din Republica Moldova 51,71% din sufragii, potrivit datelor oficiale preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC), după numărarea a 81,8% din voturi, notează Agerpres.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.