Mama care și-a bătut fetița cu bestialitate nu se mai poate apropia de copil cel puțin șase luni

0
2799

Judecătoria Constanța a dispus obligarea Oanei Georgiana Gogoi la păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri fața de fiica sa, pe care a bătut-o cu bestialitate, pentru o perioadă de șase luni.

Week-endul trecut, în spațiul public au apărut filmări cu o femeie din Constanța care își bătea crunt fetița de 2 ani. Oana Georgiana Gogoi are 29 de ani și a motivat în fața procurorului că s-a filmat în timp ce își lovea și înjura copilul pentru a trimite imaginile soțului său, care i-ar fi spus că și-a găsit o amantă în Olanda, unde lucrează, și o va părăsi.

Direcţia Generală Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanța s-a sesizat în acest caz, iar o echipă mobilă s-a deplasat la domiciliul femeii, pentru a prelua copila de 2 ani și a o plasa în asistență maternală. Ea mai are doi fraţi, de 5, respectiv 8 ani, care au fost plasați la bunica din partea tatălui.

DGASPC Constanța a solicitat Judecătoriei emiterea unui ordin de protecție a fetiței, împotriva mamei sale, iar cererea a fost aprobată.

Judecătorii au dispus obligarea pârâtei la păstrarea unei distanțe minime de 200 de metri față de minoră, pentru o perioadă de șase luni. Hotărârea nu este definitivă, dar a fost deja comunicată Inspectoratului de Poliție Județean Constanta și către Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date.

Instanța a învederat mamei bătăușe că încălcarea măsurii dispuse prin ordinul de protecție constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Valentin ISPAS

Citește și:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.