Managerii spitalelor suport COVID-19 vor înainta liste cu bolnavii care vor să voteze la alegerile parlamentare

0
737
Ștampilă de vot pentru alegeri. FOTO Cătălin SCHIPOR

La alegerile parlamentare, pentru ca bolnavii de COVID-19 să poată vota, managerii spitalelor vor trebui să înainteze liste cu numele acestora, pentru a solicita urna mobilă.

La această oră are loc instruirea, on-line, președinților și operatorilor de calculator ai secțiilor de votare din județul Constanța, de la alegerile parlamentare din 6 decembrie a.c.

Potrivit Laurei Opariuc Dan, președintele Biroului Electoral Județean Constanța, managerii spitalelor suport COVID-19 vor fi obligați să înainteze secțiilor de votare liste cu numele bolnavilor infectați cu SARS-CoV-2, pentru a solicita urna mobilă.

„Din cauza acestei situații marcate de pandemie, în ceea ce privește pacienții care sunt internați și care sunt bolnavi de COVID-19, ei nu pot trimite la secțiile de votare cereri individuale pentru a solicita urna mobilă, pentru că acestea sunt contaminate. Urmează ca dumneavoastră să acceptați, să nu refuzați, un tabel pe care îl va întocmi conducerea spitalelor cu numele pacienților care vor să voteze“, a transmis Laura Opariuc Dan, președintele B.E.J. Constanța, președinților secțiilor de votare de la alegerile parlamentare.

V.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.